My photo
salam perkhabaran sehalus angin seni... dengar,lihat,rasai setiap titik-titik kehidupan ku dalam rancah teater kehidupanku yang bernama diari seorang designer.. salam puisi chenta terunggul.
There was an error in this gadget

Monday, April 5, 2010

penatnye..

hari neyh seharian aku kua..dari pagi sampai petang..org sume tanya..xde kelas ke ko an?
ok now kn nk study week dah..so kelas aku mmg dah xde..tapi sume focus on final project for drawing and test2 je...
hum..alhamdulilah leh relax cket..tapi stil ade keja la..
so tadi aku kua pegi MEGA,ECM,AND TERUNTUM KOMPLEXS.

pagi tu kul 10 ktrg pegi maen bowling dulu..
then after that pegi ECM p makan and maen game jap kat ctu..
pastu pegi kareoke kt teruntum SAMPAI malam..
kul 2.30 baru balik..

aduhai..
penat sangat..
tapi enjoy la cket..dpt hillangkan tension n penat wt asgmnt sume..
huhuh.
nak update blog pon dh malas..
byk keja.
tapi dun wory!

seperti mana yg an janji kan cerita novel an kt blog akan ade jugak cuma lambat cket...

btw,CONGRATS to DATO SITI NURHALIZA SEBAB MENANG ANUGERAH BINTANG POPULAR 2009.

ini tahun bertuah yg terakhir untuk beliau bkecimpung dlm dunia seni.
sebab after this dye jadi suri rumah dah.
huhu~

xpe siti weolz always remember u..
love u siti.. =)
(kawan aku nama krol tapi panggil ct..mesti dye menjerit semalam kakak dye menang,suke la tu cti.tggu an balek kl kte lepak k.)





No comments:

Post a Comment