My photo
salam perkhabaran sehalus angin seni... dengar,lihat,rasai setiap titik-titik kehidupan ku dalam rancah teater kehidupanku yang bernama diari seorang designer.. salam puisi chenta terunggul.
There was an error in this gadget

Thursday, June 25, 2009

bahagia semakin hampir..!!



appynya rasa...hehehe..dlm sedih2 n sakit2 aku ade gak appy n bahgia tu..ianya semakin hampir..menggu masa je..
aku ad mire kt dye dri aku keje ka pavillion lagi kt butik nie west dpn guess..(promote cket)hahahha..
masa tu dye dtg ngan kwn gurl dye..ngat kan gf dye mkn aty gak tgk..
then aku tukar keje kt one utama kt celebrity fitness.1 day mak hayam aku ajak lepak kn mc1d..katanya ade jantan hot...aku pon ikut je..last2 org yg ensem dikatankan mak hayam aku adalah org yg sama dtg kt butik aku..aku jadi terjeut giler..and suke pon ada..hheheh..start ary tu ade je pegi mc`d tpi xleh la nmpk sgt uolz..kn la letak market tinggi cket..ahhahahaa..dan yg penting 2 ary lepas aku lepak kt tasek ngan kwn aku,dye ade..mcm jodoh sgt.aku cte kt kwn aku,dye terus jmpe dak tu..terus leh lepak and sampai skunk ktorg jadi rapat.sweet giler..uolz bayangkan masa 1st i nmpk dak misteri tu,4 month ago,then msa i keje,,nmpk tpi xpnh tegur..tibe2 jodoh mlm 2ary lps leh jmpe.sweet sgt..
..hehhehheeh
thanx kwn i..(nama xleh dedahkan)hhahha..
kalau nk taw citer i ngan dak misteri tu teruskan menanti d blog i k...hehhehehe

2 comments:

  1. gitu..jodoh katanya...
    ok dear..gud luck k...
    we'll see what happen next..hikhikhik..

    ReplyDelete
  2. chenta-chenta ini...
    bosan juga mendengarnya

    semoga berjaya ya

    cpcn telah mendarat di blog ini

    rgds
    reezwanblog.co.cc

    ReplyDelete