My photo
salam perkhabaran sehalus angin seni... dengar,lihat,rasai setiap titik-titik kehidupan ku dalam rancah teater kehidupanku yang bernama diari seorang designer.. salam puisi chenta terunggul.
There was an error in this gadget

Wednesday, June 24, 2009

hari baru,ku pasti bahgia kian hampir


alhamdulilah....aku smakin chat...heheyeah..berkat doa sume aku dah chat cket..
huhhhuhu
korg chat?hehehhee
nak cter cket..dlm cdih n sakit2 aku aku dpt ade bahgia tu akan dtg dlm hdp aku..aku cuma menggu saat itu kian hampir..hehehhe..ase appy sgt stlh cter lama aku tinggalkan...btul tak i cakap sume neyh ade hikmah..pintu rezeki i akan terbuka luas klau kita bersabar and tabah menghadapi..peduli kan org...kita tak boleh tutup mulut org..bersabar je k and tawakal.dan alhamdulilah hasilnya..?amat mengagumkan...
kepada diluar sana jgn lupe teruskan setia bersama blog saya neyh k.hahahhaa mcm artis promote diri lak plak..hehhe
have a nice day guy..

3 comments:

  1. hi~
    salam perkenalan...
    hehe knape byk cedih jer dlm blog nih??
    yup2 jan isaw...
    kegembiraan n kesedihan la yg mencorak kan idup kte kan..jdkan kte lebih tabah n matang :)
    yg ptg...dun ever give-up k,
    kejayaan n kebahagiaan dtg drpd org yg x pernah give-up
    ape2 pn.
    keep on blogging hehe..
    take k :)

    ReplyDelete
  2. penceritaan tak semestinya bermula dgn kebahgiaan...
    ngat kesedihan disusuli dengan kebahgian...

    .

    ReplyDelete
  3. tiket konsert tu mmg dah abis awal2..
    time my uncle beli 3hari pas start jual pun,dah tggal rm300 je..yg lain sumer dh abis..

    ReplyDelete