My photo
salam perkhabaran sehalus angin seni... dengar,lihat,rasai setiap titik-titik kehidupan ku dalam rancah teater kehidupanku yang bernama diari seorang designer.. salam puisi chenta terunggul.
There was an error in this gadget

Wednesday, July 15, 2009

budak hiv ske ambek baju orang

NEYH MUKE SI BDK HIV TU..HA4
salam buat semua..first sekali aku nak korg taw yg ade org nak cari gadoh ngan aku..bdk serumah lama aku..
ko ngat org leh lupe per ko wat?elo bdk tu pon xmaafkan ko erk..ingta..jgn syok n sendri..
ko dgr cni..aku cari laen kurung bf ke aku mampo?
ko mampo/xkan..sebab ko gayboy buruk..jgn ckp aku bru dlm dunia plu..ko tgk spe skunk naik spe skunk trun..dan nama sape buruk skunk..sume kwn2 aku rapat dgn aku bab dorg knl aku sgt2..ko ade kwn2 dkt dng ko?xde...sebab dorg taw perangia ko cam mne..dah sah pelacur..tu jgn cakap..sume taw sape ko..pelacur yg jual dkt bb..eeeeeeee..geli..dah la rojak..gelaran dpt dri mak hayam damansara..xmalu ker?
excuse me..aku pkai duit ko aku bgi blek..ko ngat aku keje ko membuta kt uma gaji aku bagi ko nk mkn..merayu2 nk mkn..snggup pegi club xmkn neyh..ko ngat erk...
satu lagi..ko nk libatkan famly aku aphal?aku ade kcau konek and pepek mak ko??
xde kn?so jga mak bapak koyg dh tua kereput tu..
jgn kuang ajar ngan aku..aku xlibatkan fAMLY KO ko jgn LIBATKAN FAMILY aku..
aku taw ko merempat?sebab dh xde kwn nk tlg ko..bab dorg taw perangai ko yg ske ambek barang org then wat harta..seblm ckp org ko tgk cermin ade gmbr ko sdnri yg kua..
aku mmg jambo....sebab tu ramai org ske kwn ngan aku..bab aku ok berkawan..
aku plastik??yes utntuk org mcm ko..ko ngat aku appy jmpe ko kt lq?pegi ammpus sama muke buruk ko tu..
ngat sket erk ko nk bercakpa psl duit..
kt muke ko tu ade tindik gune duit aku..
ko ngat sampai skunk.
ko janji nk byr tpi smpai skunk ko xbayar..sedoih gayboy miskin mcm ko..
mampo???xmampo jgn ckp?mbak kata mak hayam is aku..
back up besar au..ko ado?non ado..bab peragai mcm sial..org dh tlg nk burukkan org pastu nk ambek brg org..choi....cdieh..ade ko berani nk lepak ngan dorg?xde sebab ko tW SALAH KO...sesuai la ngan mke buruk ko tu..dh la muke buruk perangia buruk/...sedih..sekurang-kurangnya ko mengata aku neyh jambo tpi pernagai hodoh..xpe..aku ade jejambo..ko ade?kjo tu dh hodoh..seram tgk..
hahahahhahahahahahhaa
hiv?
ko ngat blek mlm tu ko melalak-lalak..takut ade hiv..psal gatal2 ko yg dh merebak kt sume org..eee ko xmalu ker??psl ko sume kne?hahaha
smapia org dmansara rinse ngan ko..
hahahahhahaha
sesuai la ngan ko.dh keje ade hati nk gaji..hahahhahahaha...keje mcm sial..
skunk aku xperluk nk gadoh ngan org hiv mcm ko..bab ko xsama taraf dgn aku..aku malu gadoh ngan org muke blkg kuali mcm ko..sedih erk..ahahha
baik aku wat bodoh..jatuh standard aku klau gadoh ngan org buruk mcm ko..xde nilai..
hahha sedar diri and cermin..buat uolz sume terpulang utnk percaya atau tidak..tapi sye ade bukti..klau dye berani duduk satu tabl;e nagn i and mak hayam i ash..kite tgk..kebenaran akn terbongkar..smapi skunk dye xberani nk jmpe mak hayam aku..sebab ape?sebab takut la kne lahar and maki..hahahhahahaha
kpda yg xknl aku tpi dh baca blog dye ko xpyh la nk mnegada2 cbuk hal org..ko xknl jgn ckp ko dh knl aku bab dh bace blog duye..ko kne ngat yg dye xde kwn2 and aku ade kwn2..pk spe yg buruk perangai?
pikir2 kan renungkan2./.
buat sume berhati2 memlih kwn serumah sbab dye mampuy buat ape sje ..
dan aku berjanji sapoe yg buat aku,aku akn wat 10 kali ganda dri tu..jgn cri psal ngan aku..mne ko pegi xsng..
jga2 yre berhati2 sebelum ko kne pedang samurai...
tek k..
tata sume..
always with me..



4 comments:

  1. sabar u..sabar..
    xpe2..biar Tuhan yg bls..
    ingat..u kan nk concerntrate on studies..
    tu lg penting..jgn jadi bodoh cm dye nnt..
    huhu..

    ReplyDelete
  2. annnn!!! nape nie..jgn la gado2..anas ingat dah abes..ish2..adik nie..dah besar kan? dah further study kan? xmohlah pk pasal nie..

    ReplyDelete
  3. pergh, kalo gua pon panass org wat camni!
    act da ade pon....xsangka doe.
    kawan sejak kecik agy buat fitnah sialan kat aku!
    fuck btol la...kat depan aku mengada2 baik,
    kat belakang tu kalah mak hayam!!
    mmg la aku plu pon, tapi at least aku pandai cover xbg sape pon tahu...die pon tataw.
    pandai die buat cite aku kapel ngan kawan baek aku...sial la!
    kitorg kawan baek je!
    die tu xsedar diri, diam2 tu aku tahu mat gay xsedar diri!
    die penah confess kat aku sal die gay time form 2...stat form 4 pandai lak cover..
    tgk la, siap die...aku jatuhkan die pulak pasni!

    ReplyDelete
  4. JATUHKAN SAPE YG WT HAL NGAN KORG..TU BGUS..AKU TGGU BERITA DYE MATI JE...

    ReplyDelete