My photo
salam perkhabaran sehalus angin seni... dengar,lihat,rasai setiap titik-titik kehidupan ku dalam rancah teater kehidupanku yang bernama diari seorang designer.. salam puisi chenta terunggul.
There was an error in this gadget

Sunday, December 27, 2009

susah kalau orang percaya benda bodoh dari bf sendri..!!





pelikkan dgr tajuk neyh..??ntah la erk..i xtaw la nk ckp pe..kadang2 aku rse pelik n sedih giler ble bf kte sndri xpercaya kte n percaya bnda2 karut lebih dari bf dye sednri..ish...aku xpaham..kata syg tpi xpercaya..cm en tu..padahal bnda tu khabar angin semata2??lebih percaya pada kata org dari percya kata bf sendiri?utk future katanya..abes aku xde future ke?ello sebelum nk cp pk dulu..jgn jadi budak2 la k...


klau khabar angin tu betul..aku xkn study kt kolej neyh utk future aku..aku xkn kua bersosial dgn kwn2..n klau btul khabar angin tu aku xde kawan2 aku..n aku aku duk je kt hospital tu..tggu nk mampos je..


aku xphm la dgn manusia neh..lgsg xpikir pe bile dye dgn aku..n prsn aku?asyik pk prsn ko je?abes prsn aku spe nk jaga?baik xpyh kapel cm tu..tlg jangan jadi budak2 yg bru tdika xtaw ppe...




pikir cket...org ;en ade prsn...cuba klau aku ckp ko ade hiv..kurus giler..ape prsn ko?pdhal tu sume khabar angin??n ape ko ckp aku akn pcye bab aku yakin ngan bf aku..klau tuhan tu nk ambek nywa aku ambek la..janji aku nga bf aku..tu je..tu barulah sayang nmanya..bkn pentingkan diri sendri n percaya ckp bodoh org len yg konon2nya care psl future bf aku..tlg jgn jadi bodoh..aku taw la ko jeles..ko dh buruk..xde bf..jgn nk msk cmpur hal rumah tangga org lah..


sory to say..aku betul buhsan dh ngan sume neyh..cukup2 la..klau xpercaya aku..u may go..aku ckp mcm ne pon ko xreti2 n phm2 bahasa..so do i..i dh mls nk pikir sumebnda bodoh neyh..better for me think my life n study yg janjika future i yg cerah..bkn bkerja pada umor skunk..tpi pemikiran xmatang..pelz go..i dun need u if u attitude like this..






i betul2 frust n disspoited dgn sume yg jadi..bila sumenya terbukti..jgn menyesal kemudian hari..maa tu xde lagi sayang.hanya kenagan yg jadi ingtan..ingtalah..kite wat kt org..org akn wt kt kie.thts we called karma..


juz leave me.i will b okeyh with my future...














1 comment:

  1. hi, i nie kawan u kat ms..
    blog u nih good..
    i suke bcer..
    n harap2.. u kekal ngan ur bf..

    ReplyDelete