My photo
salam perkhabaran sehalus angin seni... dengar,lihat,rasai setiap titik-titik kehidupan ku dalam rancah teater kehidupanku yang bernama diari seorang designer.. salam puisi chenta terunggul.
There was an error in this gadget

Friday, February 19, 2010

kenapa ade je org nak stalker pasal kite..??


panas..!!!
hahaha
blog kali neyh nk cter cket pasal stalker...
hum..
kadang2 aku xpaham nape org cbuk sgt nk taw psl hdp kte padahal hidup dye sndri terkontang kanting..??atau istilah kashA james..terkepak-kepak..=)

 nak crta sedikit sebanyak lah erk..
baru-baru neyh ade la dua ekor mamat neyh msk blog aku kononnya nk taw perkembangan hidup aku la..haha..last2 upenya ade udang dsebalik batu..
 nak bcerita kt sume org la pasal kisah teater kehidupan aku..
aduhai dik non..come on..klau jidup awk tu dgilimpangi oleh duit2 keliling umah.ye
aku respect.sujud sembah kaki ala2 kt batu caves lagi..
tapi ko non ado..xpyh la nk crta or stalker hidup org..tgk dlu hidup ko tu..
ado cam aku?
ade nk bangga tak ngan kerja or hasil dari muka2 ko.?
non ado kan..

xpaham la..blum jadi orang popular dh ade org dengki..blum msk bintang popular berita harian lagi..(hahaha..isey2 nak sakitkan lg hati org tu..)=)


nak kata i wat private party untuk erra fazira xjugak..(walaupon hanya pembantu sapu sampah,sangkut2 reben je,tapi blagak mcm awk tu supervisor utk event tu.)

nak kata muka awk terpampang mcm muka artis dan pelakon Ryzal dunia baru xjugak.(masuk magazine PLKN boleh la..tapi layak ke?)



nak kata kerja kat pavilion tak jugak.(ala2 keja kat butik shopping complex kt sunway tu xpyh la ek.)org laen dh merasa dah sume tu abes je skolah trus keja kt pavi..awk ado?mayb awk botakkan kepala masuk plkn kot..hahaha..





jgn la nak ngarut sangat nak kcau hidup org ek..prnah tgk cter santau tak??takut tak..??
hahaha..seram eh..(nada kasha james)...


ingat erk..kawan awk tu dh terlentang kt hospital xtaw sakit ape..jgn smpai awk la jadi cm tu..ingat ek.
jgn kcau hidup org..awk blum knl sape kte awk..awk balik jela pekan ek..(jgn menyemak kt kl tumpang umah org lagi..)


pelik la..i neyh celebriti ke?cube tgk gmbr kt bwh jap..perhatikan betul2 ek..





  
 

                   nak kata sama pose cam beyonce tak jugak..pelik la stalker neyh
                                                          xreti beza i ngan beyonce ke?







nak kata dorg buta tak jugak..bab suma cakap muka i iras2 raja farah..
maybe sebab tu kot dorg ingat i raja farah tu nk stalker tu..pelik kedua kali.






hum..ke muka aku iras2 jessica alba??ala2 bibir yg seksi dan mata yang agak sama.entah la stalker kt lua je taw pe yg sama kan...


hum..setelah penat wt research..akhirnya terbukti saya bukan la seperti mereka2 yg di atas neyh..mayb pelanduk dua serupa je..so xpyh la nk cbuk2 alkisah kehidupan aku..
pikir la ape yg tbaik utk korg..tak pyh jadi org yg suke jaga tepi kain org..akhirnya kain guess jugak tbakar nanti...hahahaha..

so..jmpe ble nanti i update blog baru k..
hahahahaha
=) 


5 comments:

  1. kau tu lelaki aan,yang kau buat perbandingan tu semua perempuan..takkan samalah nokk.

    ReplyDelete
  2. haha haah ek. wat pbandingn ngan popan. laenla i. adelaa sket cam beyonce tu part lentik.hihihii. :P

    ReplyDelete
  3. aduhai..sah2 la aku neyh mhanjing org..mestilah xsama uolz...
    aduhai..
    ade pepatah menyatakan biar bercakap beralas ok.
    tapi smpai ke sanubari gitu..taak gitu timah..
    baru smpai motif certa tu...hahha
    btw thanx baca blog i..=)
    tggu yg next lg panas k..

    ReplyDelete