My photo
salam perkhabaran sehalus angin seni... dengar,lihat,rasai setiap titik-titik kehidupan ku dalam rancah teater kehidupanku yang bernama diari seorang designer.. salam puisi chenta terunggul.
There was an error in this gadget

Sunday, July 25, 2010

sekian lama menyepi

hye sume...
lama betul xmasuk dunia blog i neyh..
rindu rasanya nak taip2...
hum..banyak sangat cerita yang nak dijadikan kisah kat sini..tapi klau nak cter satu2 memang smpai hujung tahun tak abes..i juz ringkaskan kt cni..


hurm..
kebetulan cerita yang baru2 neyh terjadi antara kawan2 aku..
hum..kadang2 orang yang kite x expect do sumthing bad behind us pon leh jadi jugak..
hum..no komen on that things..
i juz diam je..cause i blum kena..but the things is i sedih...




then cerita kedua.
hum this sem i dah start wat costume..and tema costume i burung merak..
wish me luck guys..


cerita ketiga...
i dha dgn dunia baru..
kasut baru,handphne baru..baju baru..
suma baru..tapi..hum...




cerita keempat..
aku dah terjebak dgn dunia teater..
thanx to all my friends yang support i.
i akan wat yg terbaik untuk diri i..and i xkan malukan korg..




cerita kelima.
ada seorag neyh yang wt hidup aku happy...
adakah aku jatuh cinta lagi.?
hum..
kadang2 kte xleh expect kn..?
wht do you expect?
tggu jela erk..ade jodoh..ade la..
tapi i dah sayang dye..sayang sangat2..


tggu blog akan dtg k..


No comments:

Post a Comment