My photo
salam perkhabaran sehalus angin seni... dengar,lihat,rasai setiap titik-titik kehidupan ku dalam rancah teater kehidupanku yang bernama diari seorang designer.. salam puisi chenta terunggul.
There was an error in this gadget

Friday, May 13, 2011

hello..im back.

sorry guys lama x update..busy cket la..
neyh nak kongsi cerita cket la ngan korang..
sabtu lepas aku pegi tengok wayang cter water of elephant..best sangat2 tengok crta tu...pergi tengok dgn kawan aku..zedi..
memang not bad la citer tu..
yang paling sweet latar blkg cerita tu berkisahkan tentang sarkas dan kereta api..romantik giler..
adakah cinta si kuli sarkas dilakonkan oleh ROBERT PATTISON dan artis sarkas dilakonkan oleh  REESE WHITESPOON  mampu ke akhir hayat dan bahagia..?? saksikan la sendiri...


rating cerita ini.. 6 per 10.

No comments:

Post a Comment