My photo
salam perkhabaran sehalus angin seni... dengar,lihat,rasai setiap titik-titik kehidupan ku dalam rancah teater kehidupanku yang bernama diari seorang designer.. salam puisi chenta terunggul.
There was an error in this gadget

Sunday, September 4, 2011

GUMIHO

salam..
mesti korang tertanya2..sapalah gumiho tu..


ok meh nak story....hehehe ;)


baru-baru neyh birthday kawan baik i gurl la...
so i duk cari-cari kat PAVILION hadiah untuk dye before balik kuantan...
 then i masuk kedai cenderahati neyh...


i duk pusing-pusing tengok..then i nampak budak kecik duk pegang satu patung wolf..sangat chomeil.
then i pon duk cover2 tengok la si budak tu pegang..sambil jeling kat i.
dye cakap kat mak dye." mummy...this wolf is so cute..."


ah...sudah...dye tunjuk mak dye terus...nak beli la tu kan..
hmm...puas dye bagitaw mak dye tapi mak dye sibuk duk tengok barang...
then mak dye reply la dye cakap.." yah..its cute.put it back,last week i just buy for you the new teddy bear ryte.."
dengan muka sedih budak kecik tu pon nak letak balik teddy bear tu kt tmpt dye...tapi agak lama jugak sebab dye duk pegang and maen dgn teddy bear tu..cute katannya..
aku pon nk wolf tu..so i pon wat2 cover tengok benda laen and makin rapat dgn budak tu...
last2 dye letak jugak..


dengan sepantas kilatnye i terus grap that wolf then terus pegi kaunter tanya ada baru ke tak..
"sorry dik neyh tinggal satu je"kakak kedai tu cakap..
then i terus la beli..sebab wolf tu sangat2 cute..and i dgn kawan i setuju letak nama dye GUMIHO musang dalam bahasa korea..
hehehe


so birthday dye i bagi gumiho untuk jaga elok2..huhuh..
so to my best friend.jaga elok2..
i akan mati kalau dye tak ada.dye sangat chomeil.. ;)


neyh la gumiho... :)


















say hi to everyone gumiho. ;)

3 comments:

  1. technically, gumiho means nine tails fox demon.. literally la.. sebutan betul musang dalam korea is yeou.

    ReplyDelete