My photo
salam perkhabaran sehalus angin seni... dengar,lihat,rasai setiap titik-titik kehidupan ku dalam rancah teater kehidupanku yang bernama diari seorang designer.. salam puisi chenta terunggul.
There was an error in this gadget

Friday, August 26, 2011

LEBARAN KINI TIBA.

salam ramadhan...
hari raya nak dekat dah..hmm..tetibe hati neyh windu and teringat dekat kawan-kawan.yela,masing2 dah jauh...nak buat speech sikit la... hehehe..


kepada teman-teman rapat...




really miss this teddy bear..haha~
sha,,selamat hari raya,maaf zahir batin..halalkan semua okeyh.
kirim salam mama and ayah..
really miss you.ada masa i datang JB.
love you.







baby yang sekarang berada di bumi orang.SINGAPORE. 
macam jauh sangat neyh.
ahahaha. :)
jaga diri elok-elok..miss you so much..lama xdengar baby cakap 'air cap badak'
selamat hari raya baby. sorry if ada terkilan dengan an sedar ataupon tak.
love you baby..





windu kat pompuan harimau neyh...
sekarang harimau neyh dah terbang di awangan.
congrats again dah jadi stewardess dah.(betul ke eja neyh) ;P
apa-apa pon samat hari raya nik,jaga diri,ingat awak tu kat atas,bila2 leh jatuh ke bawah.eh2.tak2..hahaha ;)
samat hari raya ada masa i pegi umah u okeyh. 
love you. ;)




dan ini dua orang langsi.kak long aku..
sape berani sentuh lu mati.hahaha
dua-dua neyh macam 1 angel satu setan.
hahaa..gurau-gurau ye..
kepada choi and niza, thanx sebab care sedikit sebanyak kat aku..
halalkan ye smua..samat hari raya..pas raya kita jumpe lagi.
take care sayang-sayang ku.






ini pulak kembar yang tak leh dipisahkan.
mana-mana ada je dua orang neyh ngan aku.
 okeyh,to feyra thnx sebab selama neyh ada je dgn aku,susah senang kita sama.tapi bila kau accident aku xde.hahaha.sah2 la kan..teringat kau jatuh tergolek. ;P
nanti aku ajar bawak motor lagi ye.hehe
to jean..xmo sedih-sedih..be strong girl.dun let love make you 
weak and more weak.wake up.u r beautiful girl.
and both of you.sorry kalau ada terasa ye..
samat hari raya.. 
love you 





yang ini my bestie..banyak sangat dugaan bila
kitorang rapat..neyh miss ein.
dye sangat-sangat care pasal i..
thnx miss..
btw,i nak mintak maaf if dari dulu i ada wat you sakit hati,and wt benda mengarut2
maafkan la ye..kita dh pinky promise kan..
and i will keep it.
friends forever..be strong girl..
you ada i and i ada you..
samat hari raya you... ;)






ini adalah perempuan gila yang buat hari-hari saya gila bila bertemu dye.
hahahaha. ;)
samat hari raya ella..windu pulak nak cacat-cat dgn ella..haha
maaf ye andai ade terkurang bila dgn ila..
samat hari raya.. ;)





kalau nak buat macam neyh pada semua..memanh esok tak habis.. ini adalah orang yang rapat dengan aku dan bersama-sama harungi suka dan duka..bukan yang laen aku lupakan..ramai cuma tak leh nak letak semua..xlarat  ;)

akhir kata... kepada semua BUDAK-BUDAK RuGBY, BUDAK-BUDAK RUMAH DI KUANTAN,BUDAK-BUDAK SEKOLAH, TEMAN-TEMAN FACEBOOK,TEMAN-TEMAN TWITTER,TEMAN-TEMAN BLOG,TEMAN-TEMAN PENARI,TEMAN-TEMAN TOPMAN DAN TOPSHOP PAVILLION,TEMAN-TEMAN TEATER,TEMAN-TEMAN UITM,TEMAN-TEMAN SEPERJUANGAN, PENSYARAH-PENSYARAH,DAN SEMUA YANG MENGENALI DIRI INI,saya ingin mengucapkan SELAMAT HARI RAYA,MAAF ZAHIR DAN BATIN andai ade terkurang dan lebih dari saya. saya hanya manusia biasa yang tidak lari dari kesilapan..

 "SALAM RAMADHAN DAN SALAM AIDILFITRI "



dari saya: an murasaki 2011. ;)

2 comments: