My photo
salam perkhabaran sehalus angin seni... dengar,lihat,rasai setiap titik-titik kehidupan ku dalam rancah teater kehidupanku yang bernama diari seorang designer.. salam puisi chenta terunggul.
There was an error in this gadget

Friday, February 26, 2010

yang tak dijangka berlaku.!

hum..
benda neyh jadi masa hari rabu lepas..baru2 lagi.
dlm pukul 3 pagi.mcm bse aku on9 jela.budak umah aku xtido lagi.sume ngah wt asggment.
aku bukak ym then berwebcam la ngan kwn aku..pintu bilik aku terbukak.

then at one moment aku nk mntk excuse utk ke toilet.
aku ckp kt kwn aku,then dye kte ok.

selang about 20 atau 30 minutes aku msk blk blek.

aku check ym.
kwn aku buzz aku and pggl i.
ko tgk betul2 ape yg aku bualkan dgn kwn aku neyh.aku xleh guna nama sebenar juz mcm lakonan semula ala2 crta kanak2 gitu k.

sang kancil:u..

sang arnab(aku):ape u?i bru kua toilet

sang kancil:xde ppe tadi kakak u lalu kot.i igt u..tu i buzz u.


sang arnab(aku):hah?kakak? dye pakai baju wana ape.??


sang kancil:wana putih.


sang arnab(an):wht?rambut panjang x??


sang kancil:pnjg..


sang arnab(aku): awk nmpk muka dye x??


sang kancil:xnmpk.


sang arnab(aku): dye lalu mcm mne smpai awk xnmpk muka dye?


sang kancil: dye lalu dari kiri ke kanan je nmpk bdn sisi jela.kenapa u tnye byk sgt neyh???


sang arnab(aku):oh..awk nk taw sumthing?

sang kancil:nak.npe??


then aku terus tutup pintu blk aku.pasang lagu kuat2..dlm waktu yg sama bulu roma aku menegak xturun2..


rasa nk lari ke blk dpn tpi aku xtaw tkut kn dorg lak.
aku bukak lampu tido aku.
then aku terus terangkan kt dye


yg sebenarnya rumah aku ade lah student laki je sume..xde perempuan..
then kesimpulan dye siapakah yg kawan aku nmpk tu.??


anda rasa ape??
keesokkan harinya aku cte kt budak umah.rupanya bnda tu dh kacau dak blk bwh lg tpi dye xcte kt dorg sume..last2 aku yg pecah lubang sume.nasib baik rumah tu ktrg xduk lama.ahad nk pindah dh.hum.


kadang2 kte xleh jangka ape nk jadi.
so beware lah korg..
semalam aku xleh tido bab kne himpap ngan bnda tu..kul 7 bru aku leh tido..sial tol bnda neyh..aku xkcau dye nk kcau aku..maybe aku ensem sgt tu dye nak aku tu.
hahaha


korg hati2 igt nk tido ke ape ke..mandi atau basuh kaki k.
hafal la ayat kursi k.








 

5 comments:

  1. hum...
    nak wt cm ne bnda dh jadi..nasib xletak webcam..klau letak webcam sah dpt rekod bnda tu..huhuhuh..=)

    thanx elfie..windu u..=)

    teddy..adik2 sgt awk neyh..

    sendra: scary gajah la..hahaa

    anas:cantik ke ko?

    ReplyDelete